КОНЦЕРТ – СПЕКТАКЪЛ „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ЗАЕДНО 2022“

 

По случай Международния ден на хората с увреждания – 3 декември, под патронажа на заместник-кмета на Столична община Албена Атанасова ще се проведе концерт – спектакъл под надслов: „Продължаваме заедно 2022“.

В празничния концерт ще вземат участие творци с различни увреждания, доказали своя творчески талант през годините. Към тях ще се присъединят и видни поп и рок музиканти, актьори и балетни трупи. Участници: Маргарита Хранова, Петя Буюклиева, Коцето Калки  Мартина, Искрен Пецов, Антония Маркова, Галя Георгиева, Атанас Лазаров, Георги Низамов, Сорина Богомилова, Димитър Туджаров-Шкумбата, Данчо Колев, дует "Шик", група "Спринт", група "Хоризонт", група Rock session, група "Жестим", Вокална група "Светулковци" и други. Водещ на спектакъла е гласът на БГ Радио – Атанас Стоянов.

Събитието ще допринесе за празничното настроение на гражданите на столицата и на потребители от различни социални услуги – за деца и възрастни, ще подкрепи творчеството на талантливи творци, изпълнители от уязвимите групи, и ще предостави възможности за включване на хората с увреждания в обществения живот.

Концертът ще се състои на 29 ноември от 18:30 часа в Сатиричен театър „Алеко Константинов“.

Събитието се организира от направление „Социални дейности и интеграция на хора с увреждания“, съвместно с неправителствени организации.

 

 

28.11.2022