Йорданка Фандъкова към гражданите на София: Заедно наложихме скорост на промяна, каквато градът ни не познаваше

Честит празник! Честит празник на Вярата, Надеждата и Любовта! Честит празник на любимата ни София!

В този празничен ден бих искала да се обърна към всички вас с едно огромно благодаря.

БЛАГОДАРЯ ВИ за доверието. То ми даде увереността и силата да ръководя развитието и промяната на града ни вече 14 години. 

БЛАГОДАРЯ ВИ за подкрепата! Тя ми даваше смелостта да започвам големи проекти един след друг – защото София трябваше да догони, да изпревари и нямаше време за губене. В това темпо на работа вие бяхте най-верните ми партньори. Усетихме какво е да живеем в град, в който всяка година се строи и реновира и това изморява. Но заедно наложихме скорост на промяна, каквато градът ни не познаваше. Днес София е различен град и може би най-хубавото е, че всички сме забравили какво беше, когато започнахме.

БЛАГОДАРЯ ВИ за емоцията! Няма нищо по-мотивиращо от добрите думи и от критиката. В работата трябва да си готов и за двете, и най-вече да знаеш как да продължиш след грешките и след успехите.  

БЛАГОДАРЯ ВИ за доблестта и добротата! Уверена съм, че не бихте позволили нито на агресията, нито на популизма да ръководят бъдещето на София. За управлението на град е нужен характер, а не двоен морал, нужни са постоянство и упоритост, тогава трудностите се превръщат в генератор на енергия.

Вие бяхте моят генератор на енергия и сила.

Пожелавам Ви от сърце силата да обичате, дързостта да вярвате, смелостта на негубещите надежда и мъдростта на съграждащите. Бъдете здрави!

За мен беше чест да мечтаем, да създаваме и да променяме София заедно!

БЛАГОДАРЯ ВИ!

Честит празник!


Фотограф: Аделина Ангелова 

 

17.09.2023