Благотворителен спектакъл „Зарадвай баба и дядо“

12 април, петък
Благотворителен спектакъл „Зарадвай баба и дядо“

Спомняте ли си как усещахме топлината на дядовата къща, когато бяхме деца? И как се радвахме на вкусната храна, която баба ни приготвяше за нас? Това бяха едни невероятни детски спомени, които винаги ще пазим, нали?
Сега е време да се отблагодарим на възрастните си близки и приятели, които може би се чувстват забравени от света. Нека подкрепим нашите баби и дядовци и възрастните хора и да им помогнем да изживеят старините си достойно!
Победителят в Dancing Stars Австрия, Димитър Стефанин, заедно с най-очарователната и енергична българска водеща Натали Трифонова, организират благотворителен спектакъл в подкрепа на възрастните хора в България. Събитието се осъществява със съдействието на „Каритас България“ и с медийната подкрепа на „БТВ Медиа Груп“.
Сред участниците в благотворителния спектакъл ще бъдат звездният оркестър „The Secret Orchestra”, любимият на цяла България изпълнител Искрен Пецов и най-обичаната актриса Йоана Темелкова.
В продължение на час и половина ще се насладите на уникален танцов и музикален спектакъл, придружен от незабравим урок по страстна салса.
70% от продажбите на билетите ще бъдат дарени за каузата на „Каритас” в подрепа на възрастни хора. Дарената сума ще подпомогне мобилните екипи от центровете за домашни грижи на „Каритас” да продължат да посещават в домовете им над 500 възрастни хора от различни региони в България и да им помагат с професионални грижи, внимание и добро отношение да изживеят старините си достойно.
Зала „Елит“, 19:00 ч., ОКИ ДК „Красно село”
Вход с билети: 16 лв., можете да ги закупите от: www.articket.eu

28.03.2024