Назад

Weekeнд Пazar – последно издание за сезона

Последният за сезона Weekeнд Пazar ще се проведе тази събота и неделя (13 и 14 ноември) от 11:00 ч. до 19:00 ч. на Женски пазар, с вход откъм ул. „Св. Св. Кирил и Методий“. 

Последният Weekeнд Пazar ще има богата културна програма. За първи път ще се проведе ПАZAR Stand-up Comedy – в събота от 14:00 часа.

Актьорите от театрална къща „Мариета и Марионета“ ще заведат децата в приказен свят с куклен театър на открито. Терасата на галерия „Сердика“ ще бъде сцената за малките – в събота от 13:00 ч. те ще могат да гледат приказката за "Косе Босе" (https://www.facebook.com/events/294700595772211).

Ще има и Dj party – Лагадинов&Божинов  ще пускат в събота на грамофонни плочи, а Jana&Bumboklaat – една от най-нашумелите Dj двойки сред младите, ще подгряват цял следобед в неделя.

Темата на Weekeнд Пazar ще бъде "Рибен Пазар". Посетителите ще могат да открият български производители и търговци, ресторантьори, фермери, книжни издателства, съвременно българско изкуство и др. Събитието се организира от „Пазари Възраждане“ ЕАД с подкрепата на Столична община и се проведе за първи път на 25 септември 2021 г.

Фейсбук страница – https://www.facebook.com/weekendpazar