София 2018 и Столична община представят изложба на Моста на влюбените

София – Европейска столица на спорта продължава инициативата да представя по различен и атрактивен начин предимствата на активния начин на живот като неизменна част от ежедневието на човек. Един от най-мощните начини спортът да достигне до повече хора е чрез фотографията. Снимките увековечават по магнетичен начин мигове и образи, които популяризират магията на спорта и провокират да изберем активния и здравословен начин на живот.

На Моста на влюбените пред НДК вече са позиционирани 60 пана от третата Фотоизложба "София през обектива". Този път, в третото издание от поредицата са представени част от най-колоритните и запомнящи се фотоси на фотографите от Агенция LAP.BG и Десислава Кулелиева. Изложените пана обединяват избора на авторите да предизвикат чрез изкуството желание у човека да се чувства по-силен, по-уверен и по-здрав.

В спорта най-важното е не победата, а емоцията. По тази причина чрез магията на фотографията си припомняме вълнуващи мигове и колоритни фигури, оставили трайна следа в развитието на българската столица. Целта на изложбата е да запознаем повече хора с личности и събития с важно значение с важно значение в историята на спортна София.

Не пропускайте уникалните снимки от  15 до 31 август 2016 г. по Моста на влюбените до НДК.

------

Още снимки и инфо ще намерите в сайта http://sofia2018.bg/, както и във Facebook страницата Sofia 2018 - Европейска столица на спорта.

19.08.2016