Олимпиадата бизнес лидерите

14-ото издание на Олимпиадата бизнес лидерите събра представители на успешни компании-членове и съмишленици на БФБЛ, представители на институции, дипломати и спортисти за един ден на забавления и съревнования в непринудена атмосфера. Тази година спортният празник на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) е част от инициатива „София – Европейска столица на спорта“.

Сред официалните лица на тържественото откриване в Англо-американското училище в София - Панчарево, бяха Дончо Барбалов - зам.-кмет на СО, Джим Еркхарт - директор на ААУ, Ираван Хира - председател на Форума, Зоя Паунова – зам.-председател на Форума и др. Всички те поздравиха участниците и им пожелаха успех в различните активности.

Олимпиадата на БФБЛ е спортно събитие, създадено за забавление и почивка на всички членове на Форума и техните семейства, както и на други представители на бизнеса в България, дипломати, държавни служители и политици, спортисти, журналисти и приятели на БФБЛ. Те се събират, за да прекарат един ден в честна надпревара и да премерят сили на спортния терен в различни олимпийски и неолимпийски дисциплини, сред които футбол, баскетбол, волейбол, тенис, тенис на маса, бадминтон, шах, канадска борба, салса, дартс и др. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26.06.2017