Образователен форум за представяне на добри практики от столични училища – 11 октомври 2018 г., София

Образователен форум за представяне на добри практики от столични училища

11 октомври 2018 г., София

На 11 октомври 2018 г. от 14.30 часа в аулата на СУ „Св. Климент Охридски” ще се проведе Пето издание на Научно-практическа конференция „Добри практики в областта на физическото възпитание и спорта в образователните институции”.

Събитието включва участието на НСА „В. Левски”, РУО – София – град, фондация «София – европейска столица на спорта», Национално издателство за образование и наука «Аз Буки», партньори и гости от институции.

Ще бъдат представени добри практики на училища и детски градини за реализирани дейности в областта на здравословния начин на живот, спорта и физическото възпитание.

В научната сесия ще вземат участие с доклади професор д-р Татяна Янчева, д.н. – заместник-ректор на НСА „Васил Левски” и доц. Иван Сандански, доктор – катедра „Мениджмънт и история на спорта” и ръководител на Кариерен център към НСА „Васил Левски”.

Дирекция ПИСТ, организатор на събитието, отправя покана към всички партньори и заинтересовани институции за включване и участие в образователния форум.

Отличени образователни институции, участници в Петото издание на Научно – практическа конференция „Добри практики в областта на физическото възпитание и спорта в образователните институции”:

 

ДГ № 37 „Вълшебство” - 250 лева

ДГ № 116 „Мусала” – 250 лева

1. СУ „Пенчо П. Славейков” - 250 лева

ДГ № 90 „Веса Паспалеева”– 100 лева

ДГ № 99 „Брезичка” –100 лева

156. ОУ „Васил Левски” – 100 лева

Столична община, дирекция „Превенция, интеграция, спорт и туризъм” ще отличи с плакети, грамоти и награди партньори и съорганизатори на традиционната кампания за здравословен начин на живот в образователните институции в София.

ПРОГРАМА

 

11.10.2018