Кметът Фандъкова връчи дипломи в Менторската програма на “Бизнес Лейди“

 

„Вие сте хората, които имат желанието да творят и развиват себе си, а по този начин развивате и града си. Развитието се дължи на хора като вас. За мен като човек от образованието винаги е кауза развитието на възможностите за повече образование, за насърчаване професионалното развитие на жените и като първата жена кмет оценявам усилията за развитие.“ Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова, която по покана на списание Business Lady връчи дипломите на завършилите първата Менторската програма на изданието.

Кметът Фандъкова насърчи инициативата като посочи, че им пожелава тя да се превърне в традиционна. "Много са жените, които имат нужда от малко помощ, за да развият своите таланти" – каза също кметът на София.

Столична община заедно с екипа на Столичната агенция за инвестиции предоставя и консултира също различни бизнес направления.

"Насърчавам ви да бъдете все така активни и вдъхновени в работата си. Тези от вас, които преминават през обучението, създават общност от по-подготвени хора, които споделят опит" – посочи също кметът.

25.06.2021