10 екипа работят по извършване на текущи ремонти в София

Започна извършването на текущи ремонти с повишаване на дневните температури. Столична община е разделена на седем зони за извършване на текущи ремонти, като в тях работят около 10 строителни екипа. Дейностите по текущ ремонт се извършват при положителни температури и сухо време.

Днес се работи на бул. “Никола Петков“ от бул. “Цар Борис Трети“ до бул. “Братя Бъкстон“, ул. “Пирин“ от бул. “Братя Бъкстон“ до бул. “България“, ул. “Ралевица“, ул. “Маглен“, както и ул. “Биримирски извор“, ул. “Враня“. Асфалтови работи ще се изпълняват и на бул. “Христофор Колумб“ при кръстовището с бул. “Искърско шосе“.

„Център за градска мобилност“ извършва подмяна на антипаркинг стълбчета на тротоари в различни столични райони. Екипите са обновили антипаркинг елементи по улиците “Людмил Стоянов“, „Осогово“, „Българска морава“. Обновяват се и по локалното платно на бул. “Цариградско шосе“, по ул. “Ярослав Вешин“ и др. Предстои да започнат дейности и по ул. “Цанко Церковски“, ул. “Якубица“, ул. “Галичица“ и др.

02.03.2021