Започна ремонтът на ул. “Чепинско шосе“ и пътя към с. Негован

От днес, 13 март, започна ремонтът на ул. “Чепинско шосе“ в район „Нови Искър“. Ще се ремонтира цялостно улицата по съществуващо положение в участъка от началото на регулацията на с. Чепинци до жп прелеза на ул. „Жак Дюкло“. Предвижда се ремонт и на ул. „Езерата“ в участъка от началото на с. Негован до кръстовището с ул. “Чепинско шосе“.

Ще бъдат ремонтирани около 10 км от уличната мрежа, като дейностите включват заздравяване на пътната основа, подобряване на отводняването, полагане на нова асфалтова настилка на пътно платно.

Във връзка със строителните работи е създадена временна организация на движението. Затворена за движение е ул. „Чепинско шосе“ между ул. „Езерата“ и река Лесновска.

От днес е променен маршрутът на автобусна линия № 18 (в посока Автостанция „Орландовци“), който се движи от ул. „Възрожденска“, ул. „Стара планина“, ул. „Орфей“ и по маршрута на автобусна линия № 20 през с. Негован, ул. „Езерата“. За линията е разкрита временна двупосочна спирка на кръстовището на ул. „Чепинско шосе“/ул. „Езерата“.



 

13.03.2023