Временна организация на движението по бул. „Владимир Вазов“

 От 22.08.2023 г. тролейбусни линии №№ 1 и 3 само в посока ж.к. Левски Г ще се движат от бул. „Владимир Вазов“ надясно по ул. „Тодорини кукли“, наляво по ул. „Левски вековен“ и надясно по бул. „Владимир Вазов“ по маршрута до ж.к. Левски Г.
В обратна посока маршрутите не се променят.

 Автобусните от линия № 78 само в посока кв. Враждебна ще се движат  от бул. „Владимир Вазов“ надясно по ул. „Тодорини кукли“, наляво по ул. „Левски вековен“ и надясно по бул. „Владимир Вазов“ по маршрута до кв. Враждебна.
В обратна посока маршрутът не се променя.
Автобусите от линия № 90 само в посока АТ Малашевци ще се движат  от бул. „Владимир Вазов“ наляво по ул. „Левски вековен“, надясно по ул. „Тодорини кукли“, направо по ул. „Острово“, ул. „Макгахан“ и надясно по ул. „Резбарска“ по маршрута до АТ Малашевци.
В обратна посока маршрутът не се променя.

 Електробусите от линя № 100 само в посока Пътностроителна техника ще се движат  от бул. „Владимир Вазов“ надясно по ул. „Тодорини кукли“, наляво по ул. „Левски вековен“ и надясно по бул. „Владимир Вазов“ по маршрута до Пътностроителна техника.
В обратна посока маршрутът не се променя.

 Закриват се спирки:
- с код 2107 „Метростанция Хаджи Димитър“ на бул. „Владимир Вазов“ за тролейбусни линии № 1 и 3 и автобусни линии № 78, 90 и 100 в посока стадион „Георги Аспарухов“;
- с код 2822 „Ул. Брезник“ на ул. „Васил Кънчев“ за автобусна линия № 90 в посока АТ Малашевци;
- с код 1825 „Ул. Ангел войвода“ на ул. „Васил Кънчев“ за автобусна линия № 90 в посока АТ Малашевци;
- с код 2154 „Ул. Резбарска“ на ул. „Васил Кънчев“ за автобусна линия № 90 в посока АТ Малашевци
 

22.08.2023