"АКАДЕМИЯ ЗА ВИЗИОНЕРИ" – 2024
СЕЗОН 4СТАРТ НА КАМПАНИЯТА „Академия за ВИЗИОНЕРИ“ – СЕЗОН № 4

На 20 април, събота, от 11:00 часа, в SofiaLab официално беше открит новият сезон на „Академия за ВИЗИОНЕРИ“.

Инициативата се организира от дирекция „Спорт и младежки дейности“ на Столична община и за четвърта поредна година дава възможност на млади, креативни и талантливи хора да реализират своите идеи в полза на общността.

До края на месец юни младежите ще развиват проектите си в пет различни направления:

  • „Наука и иновации“ с ментор – Любов Костова;
  • „Изкуство и култура“ с ментор – Светлана Ломева;
  • „Екология и градска среда“ с ментор – Вихрен Митев;
  • „Спорт и здравословен начин на живот“ с ментор – Виктор Кирков;
  • „Животни в риск“ с ментор – Светослав Петров.

Столична община ще финансира иновативните идеи с кауза, а екипът на отдел „Младежки дейности“ ще оказва организационна и логистична подкрепа, както и съдействие за популяризиране.

В края на 2024 г. авторите на най-добрите и успешно реализирани идеи ще получат специалните награди на "Академията".
​​​​​​​


 Стартира четвъртото издание на инициативата, която подкрепя младите хора в смелите им планове за града. "Академията" е отворена за всеки на възраст от 15 до 29 г., който живее в София и има добри идеи с кауза.

Записването e до 17 април и се случва с подаване на Информационна карта и Декларация за обработване лични данни на e-mail mladi@sofia.bg.

Какви идеи ще финансираме тази година, кои са менторите, какви са сроковете за отделните дейности, кога ще се провеждат менторските сесии, какви ще са обученията и практиките? На всички тези въпроси отговаряме в презентацията.

* Съгласието за обработване на лични данни може да се оттегли по всяко време, без това да засяга законосъобразността на обработването на личните данни преди оттеглянето. За да оттеглите съгласието си, попълнете Декларация за оттегляне на съгласието за обработване на лични данни и я изпратете на mladi@sofia.bg

  Правила на „Академия за ВИЗИОНЕРИ“