Историята на Тропчо (Tropcho) разказва Международната организация за защита на животните „ЧЕТИРИ ЛАПИ“:


Тропчо е сладко младо куче. Той е пълен с енергия и търси своя нов дом. Когато бил още пале на три-четири месеца, малкият пострадал в тежка автомобилна катастрофа. Оцелял като по чудо, но прекарал няколко дни в безсъзнание.

Неговата история започнала преди повече от 6 месеца, през лятото на 2023 година. След като бил блъснат от кола, той се нуждаел от спешна помощ. Кучето било в кома и три дни се борило за живота си, докато било закачено за различни животоспасяващи системи. За щастие накрая Тропчо отворил очи, но далеч не бил излекуван. Оставали дълги месеци, докато се възстановил напълно. За голяма радост на своите лекари само седмица след като се събудил, той вече можел да стои прав. Още няколко дни и направил първите си стъпки с малко помощ. Оттогава той се възстановявал все по-бързо и всеки ден радвал околните със своя напредък и ентусиазъм. В началото на зимата Тропчо вече бил ваксиниран и можел да ходи напълно сам, дори не залитал. Кучето било кастрирано, чипирано и обезпаразитено в клиниката на Фондация ЧЕТИРИ ЛАПИ. За няколко месеца игра с другите пациенти, той се възстановил.

Днес Тропчо е здрав и много енергичен, готов за следващите стъпки в живота. Той обича да гони топка, може да ходи на повод и много се радва на всеки, който му обърне внимание.

ФАКТИ ЗА ТРОПЧО

  • Име: Тропчо
  • Пол: мъжки
  • Предполагаема възраст: 11 месеца
  • Характер: игрив, любопитен; със силна страст към лакомствата и играчките
  • Размер: M/L средно голямо куче

Разберете как да осиновите Тропчо тук.