Историята на Ронин разказва ОП „Екоравновесие“:


Ронин е прекрасно младо куче. Той е игрив, послушен и много обича да научава нови команди, в замяна на обилно количество лакомства. Ронин знае колко тежки могат да бъдат условията на улицата и се надява никога повече да не му се наложи да се срещне с тях.

Куче Ронин е спасено от служител на „ЧЕТИРИ ЛАПИ“ преди повече от година, с огромна рана на гърба. Третирането и зарастването на кожни дефекти – и то толкова големи рани – отнема много време. Ако питате Ронин – твърде много. Да, наистина той не е помагал на оздравителния процес, постоянно се е ближел, изяждал си е шевовете и чупел яка след яка. Но за сметка на това бил много търпелив към ветеринарния екип. Винаги спокоен по време на преглед или поставяне на новата превръзка. Ветеринарните лекари в клиниката на „ЧЕТИРИ ЛАПИ“ трябвало да лекуват гръбчето му месеци наред. Дори се наложило да се направят три пластични операции, с които да смалят размера на раната. Милиметър по милиметър, след почти година лечение, Ронин най-после оздравя.

Сега, когато най-после се оправи, куче Ронин няма търпение да поеме по своя нов светъл път и да срещне своите бъдещи стопани. Кучето е ваксинирано, чипирано и кастрирано. Ронин има изградени хигиенни навици и редовно е обезпаразитяван. Разбира се с други кучета и много обича да играе на гоненица. Обожава човешкото внимание и всички човеци – малки и пораснали.

ФАКТИ ЗА КУЧЕ РОНИН (RONIN)

Име: Ронин (Ronin)

Пол: мъжки

Предполагаема възраст: 2 години

Характер: игрив, дружелюбен, обича лакомства

Размер: L / голямо куче

Разберете как да осиновите Ронин тук.