Историята на Форест разказва Animal Rescue Sofia:Не Ви предлагаме да осиновите Форест, защото е куче без проблеми. Ни най-малко. Форест си има всякакви проблеми – възрастови, ортопедични, кардиологични, офталмологични.

Предлагаме Ви да го осиновите, защото е прекрасен. Добър, весел, кротък. Дай му да се сгуши в нечий скут или в топло легълце и ще чуваш веселото му похъркване дълго. Форест може да не вижда, но е толкова умен, че му беше нужна само една обиколка, за да запомни къде има стена и къде – стъпало.

И понеже е толкова умен, много добре осъзнава, че на неговата възраст няма да има гора от ръце за осиновяването му. Ама на него не му трябва гора. Трябва му едно сърце, което да го обича; което да му даде спокойни старини в дома си. Ясно е, че това ще е много специален човек, а специалните хора не се намират под път и над път и обикновено сърцата им имат място за някой Форест, но не и домовете им.

Вярваме, че ще намерим онези специални хора, които имат свободна възглавничка за Форест! И съвсем мъничка възглавничка ще му бъде идеална – той самият също е съвсем мъничък!

Разберете как да осиновите Форест тук.