Историята на Фелисити (Felicity) разказва Международната организация за защита на животните „ЧЕТИРИ ЛАПИ“:Фелисити е поредното куче, което става жертва на пътен инцидент – блъсната е от автомобил. Първоначалният преглед установява фрактура на лакътна става и луксация на тазобедрена става.

Фелисити претърпява оперативно и медикаментозно лечение. Следва дълъг период на възстановяване. Няколко седмици са необходими, за да може кучето отново да започне да се изправя на задните си лапи. Фелисити постепенно възвръща своята подвижност и се научава да стъпва нормално, макар леко да понакуцва с едната предна лапа.

Към днешна дата Фелисити е в добро здраве, чипирана, кастрирана, вътрешно- и външно обезпаразитена, ваксинирана и готова за осиновяване.

Кучето е кротко, дружелюбно и социално както с хора, така и с други животни, но дългият живот на улицата преди инцидента и трудностите на оцеляването в „градската джунгла“ я е направило малко ревнива към храната. Разбира се с другите кучета, а към хората е добронамерена.

Фелисити е възрастна, но непретенциозна дама. Има изградени хигиенни навици. Подвижна е, подходяща за щадящи разходки, поради възрастта си и претърпените травми.

Разберете как да осиновите Фелисити.