Историята на Тринити (cat Trinity) разказва Международната организация за защита на животните „ЧЕТИРИ ЛАПИ“:Тази малка писанка от снимката се казва Тринити. Кръстихме я така заради интересната ѝ окраска в три цвята. Днес е нежно мъркащо кълбо, но преди месец не се знаеше какъв път ще поеме.

Тринити навярно е била спасена от улицата, когато е на няколко месеца. Но скоро желанието на нейните спасители да помогнат се изпарява като сутрешна мъгла на слънце. При първия дребен проблем те се отказват от нея и повече не я търсят. Тя е подхвърлена във входа на офис сграда без предупреждение.

Котето е много изплашено и дълго бяга из офисите без посока и се крие. Работещите в офис сградата дружно решават да проявят отговорност и да си разделят грижите за нея. Тринити беше доведена в клиниката за бездомни животни на ЧЕТИРИ ЛАПИ за преглед. Имаше диария, бълхи и вътрешни паразити. След преглед се назначава необходимата терапия. За няколко дни котето се стабилизира и започва да свиква с приемния си дом.

Скоро апетитът на писаната се завръща и игривият ѝ характер се проявява. Тринити обича да похапва вкусни гранулки и да се закача с всички. В момента тя е ваксинирана, чипирана, обезпаразитена и чака дом, в който ще бъде гушкана, галена и обичана.

ФАКТИ ЗА КОТЕ ТРИНИТИ (CAT TRINITY):

  • Име: Тринити (cat Trinity)
  • Пол: женски
  • Предполагаема възраст: 5 месеца
  • Размер: M (средноголямо коте)
  • Черти на характера: игрива, дружелюбна.

Разберете как да осиновите Тринити тук.