Историята на Терънс (Terrance) разказва Международната организация за защита на животните „ЧЕТИРИ ЛАПИ“:Терънс е една много специална за нас котка. През ноември миналата година е подаден сигнал, че непозната котка се разхожда безстопанствена из етажите на офис сграда. Никой не го познава, никой не е видял как е влязъл там. От деня, в който е намерен, той не показва никакъв страх от хора и никакво желание да бяга където и да е. Терънс не просто дава – той иска да бъде гален и гушнат.

Веднага след като са го открили, Терънс е преместен на безопасно място. След като се успокоява, бе доведен в Клиниката за бездомни животни в Банкя за преглед. Установява се, че котето има заразна чревна инфекция и му бе назначена терапия. След няколко седмици котаракът оздравява и  си търси постоянен дом.

Терънс е кастриран, обезпаразитен, ваксиниран и чипиран. Той обича да има компания, много е социален и с изградени навици, което показва, че преди да се озове на улицата най-вероятно е бил домашна котка. Обича да си играе с хора, с други котки и да си похапва. Спокоен е дори и около кучета.

ФАКТИ ЗА КОТЕ ТЕРЪНС (CAT TERRANCE)

  • Име: Терънс (Terrance)
  • Пол: мъжки
  • Предполагаема възраст: 3 г.
  • Размер: L (голямо коте)
  • Черти на характера: кротък, жаден за ласки, обича да яде.

Разберете как да осиновите Терънс тук.