Историята на Невил разказва Международната организация за защита на животните „ЧЕТИРИ ЛАПИ“:Това сладко котараче се казва Невил. Той идва от котешкото семейство на „Потърчетата“. Петте котенца имаха тежък старт в живота, но заедно с Вас успяхме да променим съдбата на четирима от тях – Хари, Доби, Седрик и Драко.

Историята на малките герои е пълна с премеждия. Те бяха прекарали опасно дълго време сами навън, без майка. Намерени в тежко състояние от случаен минувач в Банкя, те бяха докарани в клиниката на ЧЕТИРИ ЛАПИ за преглед. И петте братчета бяха заразени с чревен паразит. С много грижи и медикаментозно лечение, опашатковците успяха да се преборят. Едно по едно те започнаха да намират своя нов път в живота.

Няколко месеца по-късно Невил все още търси своето семейство. Той е здрав, обича да яде гранулки, да намира скришно място и да си играе. Има перфектни хигиенни навици и много добре знае как да си мие лапичките. Той е ваксиниран и обезпаразитен, има поставен чип и паспорт. Невил се разбира с други котки и търси някой, който да го вземе вкъщи завинаги.

ФАКТИ ЗА КОТЕ НЕВИЛ (CAT NEVILLE)  

  • Име: коте Невил (cat Neville)  
  • Пол: мъжки
  • Предполагаема възраст: 9 мес.
  • Размер: М (средно голямо коте)
  • Черти на характера: лаком, игрив, срамежлив.

Разберете как да осиновите Невил тук.