Историята на Кити разказва Международната организация за защита на животните „ЧЕТИРИ ЛАПИ“:


Тази млада писанка е като топъл слънчев лъч, пробива си път през мрачните облаци и носи със себе си доброто настроение. Кити е много гальовна и е перфектният избор за всеки, който иска котка за гушкане и обич. Няма да сбъркате, ако си я вземете за домашен компаньон. Младото коте дошло в клиниката на „ЧЕТИРИ ЛАПИ“ с много тежка рана.

Кити е голяма любопитка. Навярно докато е изследвала някое дърво, Кити е паднала върху оградата на двор. Когато е доведена за преглед, тя не можела да ползва предното си краче. Оказало се, че има ужасна рана. Дълбок процеп от гръдния кош до лопатката. Като по чудо не бил засегнат голям кръвоносен съд, нито гръдната кухина. Само един сантиметър и огромно количество късмет я деляли от грозна участ. Ако лекарите от клиниката на Фондация „ЧЕТИРИ ЛАПИ“ не са се заели с лечението веднага, Кити със сигурност е щяла да загуби крака си.

Кити е ваксинирана и кастрирана. Тя има изградени хигиенни навици и разполага със свой чип и паспорт. Коте Кити се разбира с деца, възрастни и с други котки. Тя има нужда само от любов и дом. Кити е здрава, добродушна и чака с нетърпение новия си дом.

ФАКТИ ЗА КОТЕ КИТИ (CAT KITTY)

  • Име: Кити
  • Пол: женски
  • Предполагаема възраст: 1 година
  • Размер: М / средно голямо малко коте
  • Черти на характера: гушливa, гальовна, любопитна.

Разберете как да осиновите Кити тук.