Историята на Елтън (Elton) разказва Международната организация за защита на животните „ЧЕТИРИ ЛАПИ“:Елтън е коте с ярък и забавен характер. Дано вие сте добра публика, защото на него му трябват слушатели. Той и останалите котенца от котилото му са едни много обичани и обгрижвани писанчета.

През пролетта на 2022 Елтън си има майка, три братчета и сестричка. След фатален инцидент с кола те остават сами. Котенцата са едва на няколко дена. Без майка те не могат да издържат навън повече от ден. Дори и при перфектни грижи вкъщи или във ветеринарна клиника много писанчета на такава възраст губят борбата си за живот.

Съдбата се усмихва на Елтън и останалите котета, всички те оцеляват. Това става до голяма степен благодарение на едно специално куче, което постоянно се грижи за тях в приемния им дом. Отглеждането на малки котенца е трудно и има много безсънни нощи. Писанчетата успяват да преборят и заразното заболяване Гиардия.

Благодарение на всичките грижи на ветеринарния екип на ЧЕТИРИ ЛАПИ и доста кучешки грижи, Елтън и останалите котета оздравяват. Те пораснаха и станаха прекрасни, силни, бели като пресен сняг котки. Някои намериха своя дом, но Елтън все още търси.

Елтън е ваксиниран, чипиран, обезпаразитен и има идеални хигиенни навици. Той обича да си играе с котки, хора, даже и с някои кучета. Най-важното – той обича да пее!

ФАКТИ ЗА КОТЕ ЕЛТЪН / CAT ELTON

  • Име: Елтън / Elton
  • Пол: мъжки
  • Предполагаема възраст: 10 месеца
  • Размер: L (голямо коте)
  • Черти на характера: игрив, шумен и приказлив.

Разберете как да осиновите Елтън тук.