Историята на Диего разказва Международната организация за защита на животните „ЧЕТИРИ ЛАПИ“:Диего е невероятен сладур и най-любимото му занимание е да се катери. По маси, по прозорци, по хора – не е важно. Важното е да се достигнат нови висини, да види какво има там горе. Този приключенски дух вероятно го е вкарал в беля, когато за първи път дойде при нас.

Коте Диего е намерено самичко на улицата. Било малко гладно и куцало, а наоколо е нямало майка или някой, който да се погрижи за него. Доведено е за преглед в клиниката за кастрация и лечение на бездомни животни на „ЧЕТИРИ ЛАПИ“. При преглед се оказва, че е едва на месец има травма на задното краче и инфекция на стомаха и червата. Той е малък, слабичък и има нужда от много грижи преди да стане самостоятелен. Диего става по-голям и по-силен с всеки изминал ден. За щастие Диего не е успял да се нарани сериозно, няма счупвания и бързо се възстановява. Котето възвръща желанието си за игри и бели.

Диего е чудесно младо коте и вече е напълно здрав. Той е ваксиниран, чипиран и обезпаразитен. Само чака дом, в който да бъде гален, обичан и да си играят с него. Надяваме се по-скоро да намери своето място под слънцето.

ФАКТИ ЗА ДИЕГО (CAT DIEGO)

  • Име: Диего (Diego)
  • Пол: мъжки
  • Предполагаема възраст: 3 – 4 месеца
  • Размер: S (малко коте)
  • Черти на характера: игрив, добър ловец на играчки, обича да се катери.

Разберете как да осиновите Диего ТУК.