Историята на Антъни и Чад (Anthony and Chad) разказва Международната организация за защита на животните „ЧЕТИРИ ЛАПИ“:


Малките котенца се появили във ветеринарната клиника към Фондация "ЧЕТИРИ ЛАПИ" рошави, гладни и пълни с бълхи. Писанчетата били унили и изплашени, когато случайни хора ги намират край пътя и водят за преглед в клиниката. По всяка вероятност са останали без майка, дали заради инцидент, или защото някой е решил, че не иска да поеме отговорност за поколението на некастрирания си домашен любимец, можем само да гадаем. Едно е сигурно – на улицата трудно се оцелява без храна и подслон.

Оказало се, че котенцата са с дерматит и гъбична инфекция. След седмици лечение и почистване на кожата котета вече са и ваксинирани.

Антъни и Чад са две много сладки и добри котенца – напълно усвоили изкуството да ползват котешка тоалетна. Те са ваксинирани и обезпаразитени, дори имат европейски паспорти и микрочипове. Момченцата са съвсем здрави и с нетърпение чакат да открият своя нов дом. Антъни и Чад са свикнали с домашния живот и не биха оцелели сами навън. Помогнете им да избягат завинаги от лошия спомен за студената есен и никога да не разбират какво е да си сам навън през мразовитата зима.

ФАКТИ ЗА АНТЪНИ И ЧАД (ANTONY AND CHAD)

  • Имена: Антъни и Чад (Antony and Chad)
  • Пол: мъжки
  • Предполагаема възраст: 4 месеца
  • Размер: S (малко коте)
  • Черти на характера: игриви, гальовни и дружелюбни.

Разберете как да осиновите Антъни и Чад ТУК.