Историята на Рей (Rey) разказва Международната организация за защита на животните „ЧЕТИРИ ЛАПИ“:


Досега пътят на куче Рей е бил труден, пълен с проблеми и тъжни обрати. Но въпреки всичко той запазва своята радост и весел кучешки ентусиазъм, споделят от ЧЕТИРИ ЛАПИ.

Малкото кученце е голям чаровник, дори от снимките си личи, че изглежда сякаш е породист. Подобно на много други клети душици в неговото положение, Рей е станал жертва на незаконно и нерегулирано развъждане на кучета, не случил на хора, не е имало кой да се погрижи малкото кученце да получи ветеринарни грижи. Така от нехайство той почти загубил зрението си и скоро бил изхвърлен навън като непотребна вещ. Ето как една студена декемврийска сутрин Рей се оказал почти сляп, свит от страх и зъзнещ от студ, сам-самичък. Бил прегледан и обезпаразитен в клиниката на Фондация ЧЕТИРИ ЛАПИ. Той имал паразити и гнойно възпаление на очите. Веднага обаче щом усетил, че е на топло и безопасно, започнал да дарява с целувки лекарите.

Някои неща могат да бъдат излекувани само, ако се започне навреме. Ретината на дясното око била повредена отдавна и вече нямало шанс. С много усилия обаче ветеринарният екип успял да спаси лявото око на Рей. Сега малкото куче вижда достатъчно и напълно се е адаптирало. Той обожава да си играе с хора, особено с деца, и е много дружелюбен с котки и други кучета. Малкият е ваксиниран, чипиран и редовно обезпаразитяван. Дали Вие имате време за игри и искате да осиновите този предан приятел?

ФАКТИ ЗА КУЧЕ РЕЙ / DOG REY

  • Име: Рей
  • Пол: мъжки
  • Предполагаема възраст: 8 месеца
  • Характер: игрив, любвеобилен, умен
  • Размер: S/M, малко по размер куче

Разберете как да осиновите Рей тук.