Цветните алеи по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви"
...

София. Южен парк. 02
София. Южен парк ...

София. Южен парк. 01
София. Южен парк ...

София. Градинката зад галерията
...

Северен парк
...

Парк музей "Врана"
...

Парк "Мир и дружба"
...

Парк "Княз-Борисова градина"
"Борисова градина" ...

Парк "Гео Милев"
...

Парк в град Бухово
Парк в град Бухово ...