Новини

22.01.2018
Знакови градски пространства ще бъдат ремонтирани с европейски средства

41 млн. лв. получава София по ОП „Региони в растеж“ за модернизация и благоустройство на знакови централни градски пространства ...

19.01.2018
Концерт на "Софийски солисти" в Централния военен клуб

В Централния военен клуб Камерният ансамбъл „Софийски солисти“ представи изключително интересна програма: Бах – "Фантазия и фуга" (емблематично произведение за "солистите"), Големинов – "Концерт за струнен квартет и струнен оркестър" и Шостакович – "Концерт за пиано и тромпет" ...

19.01.2018
Още две бебета се родиха от Програмата "Инвитро" на Столична община

Донорската програма "Инвитро" на Столична община стартира през втората половина на 2015 г. ...

18.01.2018
Верига турнири по футбол за Купата на Кока-Кола – Седмо издание – 2018 година

В кампанията ще бъдат привлечени както учителите, така и семействата на учениците ...

Назад

Международен фестивал за поп и рок музика София 2017

МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ ЗА ПОП И РОК МУЗИКА СОФИЯ 2017

16 – 18 септември

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

От името на организационния екип на Международния фестивал за поп и рок музика София 2017, имаме удоволствието да Ви поканим на Конкурса за нова българска поп и рок песен, Гала концерта и Официалната церемония по награждаването, на 18 септември от 19:00 часа в Зала 1 на Националния дворец на културата.

Фестивалът се провежда по случай празника на София и подкрепя Националната благотворителна кампания „Нека бъдем по-добри“ за изграждане на Център за лечение и рехабилитация на хора, пострадали при инциденти и хора в „будна кома” в Панчарево.

Слоганът на Фестивала е СОФИЯ – РИТЪМЪТ НА ЕВРОПА в синхрон с Българското представителство на Съвета на Европейския съюз 2018. В Категория: Международен конкурс за изпълнители ще участват певци от 10 държави.

Събитието е част от Календара на културните събития на Столична община и Културната програма на Министерството на културата за 2017 год.

Организира се от Спринт Продакшън със съдействието на Министерството на културата, Столична община, Българската национална телевизия, Artvoices и с подкрепата на Музикаутор, Профон и партньорски организации.

За нас – организатори и творци е важно да съхраним и подкрепяме българската поп и рок музика като посланик между поколенията, в изпълнителя на музиката да възпитаваме чувство на отговорност, ред и дисциплина на духа и творчеството, а като граждани да бъдем съпричастни и чувствителни с проблемите на обществото ни, защото, всеки решен проблем прави живота ни по-сигурен и по-добър! С творчеството и музиката заставаме в подкрепа на благотворителната кауза и казваме „Нека бъдем по-добри“!

Желаният брой места можете да заявите на следните контакти:

тел: 02 9377 214, 0889 911 281, 0884 800 008

еmail: office_atanasova@sofia.bg и sofiasong@abv.bg

Международния фестивал за поп и рок музика София

Международния фестивал за поп и рок музика София 2017