Новини

19.10.2017
Кметът на София Йорданка Фандъкова посети училището към Посолството на България в Лондон

Българското училище към Посолството на България в Лондон съществува от 1987 г. и е едно от най-старите учебни заведения зад граница ...

18.10.2017
Фандъкова: Фирмите, ангажирани с почистването на снега, разполагат с достатъчно техника и соли

„Към този момент проверките показват, че фирмите разполагат с техника, която отговаря на заложената в договорите ...

18.10.2017
Фандъкова: Столичните общински болници участват в кампанията за безплатни прегледи и консултации срещу рака на гърдата

Кампанията се провежда за 5-та поредна година ...

17.10.2017
Кметът на София Йорданка Фандъкова провери реконструкцията на бул. “Монтевидео“

Работи се и на бул. “Дондуков“ и бул. “Тодор Каблешков“ ...

Назад

Международен фестивал за поп и рок музика София 2017

МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ ЗА ПОП И РОК МУЗИКА СОФИЯ 2017

16 – 18 септември

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

От името на организационния екип на Международния фестивал за поп и рок музика София 2017, имаме удоволствието да Ви поканим на Конкурса за нова българска поп и рок песен, Гала концерта и Официалната церемония по награждаването, на 18 септември от 19:00 часа в Зала 1 на Националния дворец на културата.

Фестивалът се провежда по случай празника на София и подкрепя Националната благотворителна кампания „Нека бъдем по-добри“ за изграждане на Център за лечение и рехабилитация на хора, пострадали при инциденти и хора в „будна кома” в Панчарево.

Слоганът на Фестивала е СОФИЯ – РИТЪМЪТ НА ЕВРОПА в синхрон с Българското представителство на Съвета на Европейския съюз 2018. В Категория: Международен конкурс за изпълнители ще участват певци от 10 държави.

Събитието е част от Календара на културните събития на Столична община и Културната програма на Министерството на културата за 2017 год.

Организира се от Спринт Продакшън със съдействието на Министерството на културата, Столична община, Българската национална телевизия, Artvoices и с подкрепата на Музикаутор, Профон и партньорски организации.

За нас – организатори и творци е важно да съхраним и подкрепяме българската поп и рок музика като посланик между поколенията, в изпълнителя на музиката да възпитаваме чувство на отговорност, ред и дисциплина на духа и творчеството, а като граждани да бъдем съпричастни и чувствителни с проблемите на обществото ни, защото, всеки решен проблем прави живота ни по-сигурен и по-добър! С творчеството и музиката заставаме в подкрепа на благотворителната кауза и казваме „Нека бъдем по-добри“!

Желаният брой места можете да заявите на следните контакти:

тел: 02 9377 214, 0889 911 281, 0884 800 008

еmail: office_atanasova@sofia.bg и sofiasong@abv.bg

Международния фестивал за поп и рок музика София

Международния фестивал за поп и рок музика София 2017