Новини

21.09.2019
Писателско кафене в музея за история на София

Първата среща с писатели се проведе в отвореното пространство в музея за история на София. ...

20.09.2019
Фандъкова: Започваме работа за Общински детски медицински център

Кметът Фандъкова посети болницата „Майчин дом“, където бе представена телемедицинска система за дистанционно мониториране на детските сърдечни тонове при бременни. ...

20.09.2019
Кметът Фандъкова приветства участниците в шестата Лидерска академия на Съвета на жените в бизнеса

Кметът на София Йорданка Фандъкова, която е и патрон на инициативата, посочи, че с всяка година вижда все по-мотивирани и по-ентусиазирани участници в Лидерската академия ...

20.09.2019
София избра своята песен за 2019 година!

По случай празника на столицата в Зала 1 на НДК се проведе 9-то издание на Международния фестивал за поп и рок музика „София 2019” ...

Назад

Театър „Карлсон” – гост на сцената на ОКИ „Красно село”

Театър "Карлсон" е насочен предимно към детската аудитория, която е най-честният и зареждащ зрител и приятел.

Театърът е основан от Неделчо Неделчев и Милена Мавродинова – екип от актьор и режисьор, който представя бутикови куклени представления.

Във всеки нов проект те залагат на едно ново и различно представяне на популярни (или не толкова) в България пиеси и приказки. Репертоарът им се обогатява всяка година, като се стремят всеки път децата да излязат не само с усмивка, но и да научат по нещо ново, да се докоснат до изкуството.

Те вярват, че децата са утрешният ден и се стремят да ги насочват и вълнуват с изкуството си.

Театър „Карлсон” и този сезон ще бъде гост на сцената на ОКИ „Красно село”.

Откриват сезона с предпремиера на спектакъла „Малкият принц”, който ще се състои на 6 септември от 11 ч. в зала „Сириус”. Премиерата на спектакъла ще бъде на 12 октомври от 17 ч.

Театър „Карлсон" ще представи на нашата публика и спектаклите „Карлсон, който живее на покрива” по Астрид Лингрен,  на 16 ноември, и „Магьосницата от килера” по мотиви от едноименната приказка на Пиер Грипари, на 7 декември. Представленията ще бъдат на сцената на зала „Сириус” от 17 ч.

Актьорското майсторство развива, прави те мислещ и гъвкав, отговорен и дисциплиниран, както и най-важното – дава криле на въображението и възможност да изживееш мечта.
Заповядайте!!!