Новини

27.02.2020
Официално класиране на Десетия турнир по плуване за Купа "София" за ученици :1-2 и 3-4 клас на столичните училища

В Десетия турнир за купа "София" участват ученици от столичните учил ...

27.02.2020
Владимир Данаилов връчи приза на БАИТ за най-успешен български ИКТ проект

“Като зам.-кмет и представител на града знам колко важна е ролята на един град да бъде стимулатор на иновационната екосистема. София като 14-ти град в Европа може да даде своя принос и да бъде истинска продуктова дестинация. Наш основен приоритет е София да бъде платформа и стимулатор за местните компании и техните иновации. ...

26.02.2020
Започнаха текущи ремонти на основни булеварди в Столична община

При благоприятни метеорологични условия на територията на София работят 7 фирми, изпълнители ...

26.02.2020
Полезни съвети за това как да се предпазим от заразяване от новия коронавирус

Листовките са разработени от Министерство на здравеопазването и Световната здравна организация във връзка с разпространението на коронавируса ...

Назад

Театър „Карлсон” – гост на сцената на ОКИ „Красно село”

Театър "Карлсон" е насочен предимно към детската аудитория, която е най-честният и зареждащ зрител и приятел.

Театърът е основан от Неделчо Неделчев и Милена Мавродинова – екип от актьор и режисьор, който представя бутикови куклени представления.

Във всеки нов проект те залагат на едно ново и различно представяне на популярни (или не толкова) в България пиеси и приказки. Репертоарът им се обогатява всяка година, като се стремят всеки път децата да излязат не само с усмивка, но и да научат по нещо ново, да се докоснат до изкуството.

Те вярват, че децата са утрешният ден и се стремят да ги насочват и вълнуват с изкуството си.

Театър „Карлсон” и този сезон ще бъде гост на сцената на ОКИ „Красно село”.

Откриват сезона с предпремиера на спектакъла „Малкият принц”, който ще се състои на 6 септември от 11 ч. в зала „Сириус”. Премиерата на спектакъла ще бъде на 12 октомври от 17 ч.

Театър „Карлсон" ще представи на нашата публика и спектаклите „Карлсон, който живее на покрива” по Астрид Лингрен,  на 16 ноември, и „Магьосницата от килера” по мотиви от едноименната приказка на Пиер Грипари, на 7 декември. Представленията ще бъдат на сцената на зала „Сириус” от 17 ч.

Актьорското майсторство развива, прави те мислещ и гъвкав, отговорен и дисциплиниран, както и най-важното – дава криле на въображението и възможност да изживееш мечта.
Заповядайте!!!