Новини

22.10.2020
Дирекция „Аварийна помощ и превенция“ взе участие в СТРОЙКО 2020

...

21.10.2020
Фандъкова: Нови 67 детски градини изграждаме до 2023 година

...

21.10.2020
Снежният леопард Никс пристигна в Софийския зоопарк

...

21.10.2020
Интелигентни решения за чист въздух в София

...

Назад

Седмо издание на SOFIA VINYL FEST (3 октомври 2020 г., от 10:00 до 18:00 часа на терасата на галерия "Сердика" на Женски пазар)

Седмото издание на SOFIA VINYL FEST отново ще събере търговци на плочи от цялата страна

На 3 октомври Женски пазар събира на едно място вече за трета година най-запалените колекционери на винили

 

Седмото издание на SOFIA VINYL FEST ще събере повече от 15 търговци на грамофонни плочи от цялата страна на станалия традиционен базар, който се организира от Общинското дружество „Пазари Възраждане“ ЕАД и столичния клуб "Терминал 1".

SOFIA VINYL FEST 7 ще се проведе тази събота, на 3 октомври 2020 г., от 10:00 до 18:00 часа на терасата на галерия "Сердика" на Женски пазар и отново ще бъде с „вход свободен“.

„SOFIA VINYL FEST се превърна в традиционен празник на грамофонната плоча. Вече три години, в седем поредни издания, събираме на едно място както страстните колекционери на винили, така и любителите на аналоговия звук. Организираме това събитие, за да покажем, че на територията на Женски пазар се случва и друг тип търговия, която акцентира върху обмяната на знания и опит, предлага истински духовни преживявания и ни обединява чрез хубавата музика. Щастлив съм, че успяхме да сбъднем обещанието, което дадохме преди три години – да превърнем този базар на грамофонната плоча в традиционно и много посещавано събитие на Женски пазар“ – каза Драгомир Димитров, изпълнителен директор на „Пазари Възраждане“ ЕАД.

Приятната музика по време на 8-часовия търговски маратон ще осигурява от специални DJ сетове – само на винили.