Новини

18.09.2019
Торстен Гайслер: "София се развива и е пример за успех, с който могат да се гордеят всички от управлението на града"

През последната година над 70 чужди компании дойдоха да проучват София като място за инвестиции ...

18.09.2019
Лили Иванова е носител на Специалната награда на София за изключителни постижения и принос в националната култура

Творците превръщат София в духовен град и столица на духовността на България ...

18.09.2019
Кампания с директори на детски градини за намаляване на хранителните отпадъци

Заместник-кметът по екология на Столична община Йоана Христова участва в уъркшоп на тема: „Насърчаване намаляването на хранителните отпадъци“ ...

18.09.2019
В ДСХ "Дълголетие" се отбеляза Денят на София

На 17.09.2019 г. в ДСХ "Дълголетие" се отбеляза Денят на София с музикално-поетична програма с участие на самодейната певческа група към Дома "Пъстра китка" ...

Назад

Празник в парка под егидата на кмета на Столична община Йорданка Фандъкова за всички първокласници на София

На 15 септември 2019 г. от 11 часа на Лятната сцена в "Борисовата градина" по повод първия учебен ден порталът за женско и семейно здраве „Мама, татко и аз“ организира среща на настоящите и бъдещите първолаци на София, заченати и/или родени в клиниките по асистирана репродукция и родилните домове на столицата. Празникът ще се проведе под името: „От първи дъх до първи клас“ и е под егидата на кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова. На него ще присъстват и лекарите от най-добрите столични АГ болници и инвитро клиники, с които можете да се срещнете и да направите безплатна консултация.

На специално изградени щандове ще се съберат акушер-гинеколози, репродуктивни специалисти, специалисти по фетална медицина, неонатолози, педиатри, биолози и ембриолози от водещите клиники по акушерство, гинекология и асистирана репродукция в София – всички онези, които ежедневно сътворяват чудото на живота.

На място можете да откриете и най-новото в областта на грижите и отглеждането на новородени и деца, които ще бъдат представени от водещите фирми за козметика и храни. Всичко това на фона на изключително забавната музикална програма. В нея ще се включат любими на много български поколения изпълнители, сред които Хайгашот Агасян, Нора Караиванова, Вокално студио „Пламъче“, а децата ще танцуват под ритъма на латино музика заедно с Мария Агапиу и нейните ученици от Pambos Dancing Center.