Новини

27.02.2020
Официално класиране на Десетия турнир по плуване за Купа "София" за ученици :1-2 и 3-4 клас на столичните училища

В Десетия турнир за купа "София" участват ученици от столичните учил ...

27.02.2020
Владимир Данаилов връчи приза на БАИТ за най-успешен български ИКТ проект

“Като зам.-кмет и представител на града знам колко важна е ролята на един град да бъде стимулатор на иновационната екосистема. София като 14-ти град в Европа може да даде своя принос и да бъде истинска продуктова дестинация. Наш основен приоритет е София да бъде платформа и стимулатор за местните компании и техните иновации. ...

26.02.2020
Започнаха текущи ремонти на основни булеварди в Столична община

При благоприятни метеорологични условия на територията на София работят 7 фирми, изпълнители ...

26.02.2020
Полезни съвети за това как да се предпазим от заразяване от новия коронавирус

Листовките са разработени от Министерство на здравеопазването и Световната здравна организация във връзка с разпространението на коронавируса ...

Назад

Празник в парка под егидата на кмета на Столична община Йорданка Фандъкова за всички първокласници на София

На 15 септември 2019 г. от 11 часа на Лятната сцена в "Борисовата градина" по повод първия учебен ден порталът за женско и семейно здраве „Мама, татко и аз“ организира среща на настоящите и бъдещите първолаци на София, заченати и/или родени в клиниките по асистирана репродукция и родилните домове на столицата. Празникът ще се проведе под името: „От първи дъх до първи клас“ и е под егидата на кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова. На него ще присъстват и лекарите от най-добрите столични АГ болници и инвитро клиники, с които можете да се срещнете и да направите безплатна консултация.

На специално изградени щандове ще се съберат акушер-гинеколози, репродуктивни специалисти, специалисти по фетална медицина, неонатолози, педиатри, биолози и ембриолози от водещите клиники по акушерство, гинекология и асистирана репродукция в София – всички онези, които ежедневно сътворяват чудото на живота.

На място можете да откриете и най-новото в областта на грижите и отглеждането на новородени и деца, които ще бъдат представени от водещите фирми за козметика и храни. Всичко това на фона на изключително забавната музикална програма. В нея ще се включат любими на много български поколения изпълнители, сред които Хайгашот Агасян, Нора Караиванова, Вокално студио „Пламъче“, а децата ще танцуват под ритъма на латино музика заедно с Мария Агапиу и нейните ученици от Pambos Dancing Center.