Назад

Поздравителен адрес по случай 3 декември – Международния ден на хората с увреждания, от Албена Атанасова, зам.-кмет на „Социални дейности и интеграция на хора с увреждания“ при Столична община

 

На 3 декември отбелязваме Международния ден на хората с увреждания, официално обявен от Генералната асамблея на ООН.

Този ден е най-подходящият повод да изкажа сърдечните си поздравления за успехите Ви в нелеката борба за отстояване правата и интересите на хората с увреждания за пълното им приобщаване към гражданското общество. С упоритата и всеотдайна работа Вие давате пример за успешна интеграция на хората в неравностойно положение в различни направления, както в творчески, така и в професионален план.

Изразявам своето уважение и възхищение на волята и достойнството, за силния Ви дух и стремежа да направите живота си по-пълноценен и по-радостен. Магията на вашето вдъхновение Ви дава силата да успявате във всяко едно начинание. Днешният ден е пример за това! И нека примерът Ви привлече много последователи, а доброто настроение от настъпващите Коледни и Новогодишни празници да донесат повече щастливи моменти и повече радост на Вас и Вашите семейства!

На всички вас желая здраве, сила и кураж, за да се справяте с трудните моменти!

 

 

 


Събития в София

Национален конкурс „Плакат – Костадин Отонов“ ще бъде представена в Галерия на открито в парка пред НДК

...

Карнавални петъци с "Жар Театър" в парка "Заимов"

...

Международен фолклорен фестивал „Витоша” (15 юли – 18 юли 2020)

...

"На опера в полите на Витоша” през месец юли

...