Назад

Кметът на София Йорданка Фандъкова връчи наградите в категорията „Маркетинг, свързан с кауза“ в 18-то издание на „Годишните награди за отговорен бизнес“

Наградите за отговорен бизнес са признание за отговорните компании и техните усилия в полза на хората, обществото и природата. Награди в  категорията получиха „Маркетинг, свързан с кауза“ получиха  Schneider Electric, "Ейвън Козметикс България" и Servier Medical.

Кметът Фандъкова поздрави организаторите на конкурса – Българския форум на бизнес лидерите – за последователната дейност по насърчаване и отличаване  на добрите компании в България. Тя поздрави всички участващи компании за това, че въпреки огромните предизвикателства на 2020 година успяват да развиват своите компании и да ги правят по-устойчиви, да инвестират в хората, които са най-важният капитал за компаниите и за обществото.

Общо 78 компании от всички сектори подадоха своите добри практики, като номинираха общо 111 проекта в шестте категории на конкурса.


Събития в София

Студио за документален театър VOX POPULI представя ЕКСПОНАТИ – изчезващи човешки видове – театрална инсталация на открито от 12 до 20 юни

...

Седмото издание на „Срещите на младото европейско кино“ ще се проведе между 22 и 30 юни в София

...

“Майстори на фотографията” – Изложба на Елина Кешишева (24 юни – 1 август 2021)

...

"Непознатият фотограф Георг Волц" – изложба от 17 юни до 11 август

...