Назад

Добрият личен пример у дома

 

#СОФИЯвкъщи е инициатива, в която може да се включи всеки, готов да сподели своето хоби, талант, занимания, обучение или професия в домашна среда.

Кампанията на дирекция „Спорт и младежки дейности“ цели да насърчи добрия личен пример, социално отговорното поведение и спазването на мерките за противодействие на разпространението на коронавируса COVID-19 чрез демонстрация на всички полезни неща, които можем да правим вкъщи.

Демонстрацията можете да видите ТУК.

Тематични седмични онлайн предизвикателства ще провокират потребителите и последователите на Facebook и Instagram профилите на дирекцията да се включат с авторски видео материали. Видеата могат да бъдат изпращани по електронна поща: mladi@sofia.bg или директно споделяни на страницата на дирекция „Спорт и младежки дейности“ във Facebook.

#СОФИЯвкъщи е онлайн инициатива, която поощрява единствено активността, вдъхновението, отговорността и творчеството вкъщи.

Покана да се включат в предизвикателството #СОФИЯвкъщи е отправена към всички млади на възраст и по дух жители на столицата.

Три правила поставят организаторите:

• Времетраене на видеото – до 3 минути;

• Без нецензурно съдържание, език на омраза, фалшиви новини, политически или търговски послания;

• #СофияВкъщи да присъства на всеки видеоматериал. 

Авторите на клиповете с най-много харесвания ще получат спортни пособия и предметни награди от дирекция „Спорт и младежки дейности“,  а всички участвали потребителски материали се включват в седмична мотивираща видео компилация.

Всеки желаещ, има право да участва с едно видео в рамките на седмичното предизвикателство.

Кампанията за споделени преживявания у дома #СОФИЯвкъщи ще продължи до края на извънредното положение.

 


Събития в София

Регионалният исторически музей – София представя първата част от изложбата „История помежду“ (Откриване: 13.08.2020 г.; 15:00 – 18:30 ч.)

...

Теодосий Спасов се включва в летния сезон на Софийската филхармония

...

Детските градини на територията на район „Изгрев“ стават сцени на куклен театър

...

Изложба Good Idea Slovakia: откриване на 10 август 2020 г. от 12:00 ч. в Галерия на открито в Градската градина

...