Назад

НАГ с удължено приемното време за граждани и фирми от 1 февруари 2017 г.

 С цел подобряване на обслужването, постепенно въвеждане на електронни услуги и съкращаване на административното време за приключване на преписките в НАГ, от 01.02.2017 година се правят следните промени в приемното време на Направлението:
   
   1.Удължава се приемното време за граждани и фирми всеки четвъртък от 13.00 до 17.00 часа. Директорите на дирекции ще приемат всеки първи и трети четвъртък от месеца. Главният архитект на Столична община ще приема след предварително записване на тел. 02 9238310 по ред, оповестен в сайта на направлението тук .
   
   2. Отменя се приемното време в понеделник.
   
   3. За Ваше улеснение е осигурена възможност да проверите движението на преписките си по интернет. В долния ляв ъгъл на стикера с входящия Ви номер е изписан уникален код, с който може да влезете в системата през нашия сайт https://www.sofia-agk.com/ и да проверите статуса на преписката. Това ще Ви спести необходимостта да идвате лично в приемно време, а на нашите служители ще осигурят повече експертно време за работа по документите, което се надяваме, че ще доведе до осезателно съкращаване на сроковете.