Новини СПОРТ

"Лекоатлетически звезди на София – 2019"

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН/ГОСПОЖО ДИРЕКТОР,

Столична община, дирекция „Превенция, интеграция, спорт и туризъм“ съвместно със Сдружение „София – Европа“ организира Градско първенство по лека атлетика за ученици от столичните училища: „Лекоатлетически звезди на София“. Инициативата е традиционна за Ученическия спортен календар на град София и е в подкрепа на „София – европейска столица на спорта“.

За първа година турнирът ще се проведе на закрито в зала „Асикс Арена“. Направената промяна позволява в програмата на турнира да бъдат въведени нови дисциплини, както и да се включат повече участници.
„Лекоатлетически звезди на София – 2019“ ще се състои на 25 – 26 октомври 2019 година, като в него могат да вземат участие момичета и момчета I – XII клас от всички столични училища – общински, държавни и частни.

Заявки за участие се подават до 19.10.2019 година (събота) по електронна поща: lyubomira_radoeva@abv.bg и njagin@abv.bg.

Техническата конференция ще се проведе в 21.10.2019 г. от 12:30 часа, в сградата на Столична община, ул. „Оборище” № 44, дирекция ПИСТ, ет. 1. На срещата ще бъдат изтеглени и предоставени състезателните номера, както и програмата на турнира. Присъстващите ръководители ще бъдат запознати с Указания за безопасност на участниците и с Правилника за вътрешния ред в зала „Асикс Арена“.


За повече информация: Любомира Радоева, експерт в дирекция ПИСТ – GSM: 0887 377 061.

Приложение:
1. Бланка заявка за участие
2. Регламент на «Лекоатлетически звезди на София» 2019 г.
3. Програма