Назад

Театралният фестивал на моноспектаклите СОФИЯ МОНО с десето издание от 18 до 30 юни 2020 г.

 

В парка на Военната академия гледаме Мариус Куркински, Камен Донев, Захари Бахаров, Виктор Калев, Малин Кръстев, Филип Аврамов и други любими актьори

Десетото издание на едно от най-кокетните театрални събития у нас – фестивала на моноспектаклите СОФИЯ МОНО 2020 ще се случи и тази година и то за десети път в историята си. От 18 до 30 юни 2020 г. паркът на Военна академия “Г. С. Раковски” отново ще посрещне феновете на театъра под открито небе. На сцената му по традиция ще гледаме едни от най-прекрасните, смислени и стойностни театрални постановки – моноспектакли и малки театрални форми. В избраните спектакли, публиката ще се наслади на майсторството на едни от най-добрите ни актьори, сред които Мариус Куркински, Камен Донев, Захари Бахаров, Виктор Калев, Герасим Георгиев – Геро, Малин Кръстев, Сашо Кадиев и други.

Летящ старт на събитието (на 18 юни) ще даде пеещият актьор, музикант, всестранен талант и любимец на публиката – Стефан Вълдобрев. Той, заедно с колегите си от “Обичайните заподозрени” – Иван Лечев и Мирослав Иванов – ще представят вълшебен, акустичен концерт – “Три китари в парка”. В последната вечер на СОФИЯ МОНО 2020 (на 30 юни), ще се посмеем с постановката на режисьора Теди Москов “Аз обичам, ти обичаш, тя обича”спектaкъл от афиша на Малък градски театър “Зад канала” с участието на Малин Кръстев, Филип Аврамов и други.

Десетото издание на СОФИЯ МОНО 2020 от 18 до 30 юни се организира от продуцентска къща “Артишок”, а при провеждането му ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу COVID-19.

Фестивалът е част от Календара на културните събития на Столична община за 2020 г.

   

Билетите за спектаклите в програмата на СОФИЯ МОНО 2020 са пуснати  в продажба ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg. Цената им ще бъде от 10 до 40 лв. според датата и мястото. Могат да се закупят в бензиностанции ОМВ, книжарници Booktrading, Office1Superstore.

 

Подробности за фестивала можете да намерите във Фейсбук събитиетоТУК.

 

Спектаклите са с начален час 21:00 ч.


Вижте ПЪЛНАТА ПРОГРАМА на СОФИЯ МОНО 2020:

 

18 ЮНИ – “Три китари в парка” – акустичен концерт с участието на Стефан Вълдобрев, Иван Лечев, Мирослав Иванов

20 ЮНИ – “Черното пиле” – моноспектакъл на Мариус Куркинси

21 ЮНИ – “Чамкория” – моноспектакъл с участието на Захари Бахаров, реж. Явор Гърдев

22 ЮНИ – “Аз, досадникът” – спектакъл с Мариан Бачев, Сашо Кадиев и други

24 ЮНИ – “Възгледите на един учител за Народното творчество” – моноспектакъл на Камен Донев

25 ЮНИ – “Възгледите на един учител за всеобщата просвета” - моноспектакъл на Камен Донев

26 ЮНИ – “Грамофонът” – моноспектакъл на Виктор Калев

27 ЮНИ – “Мариус 50” – сборен моноспектакъл на Мариус Куркински

28 ЮНИ – “Изневери в повече” –спектакъл с участието на Христо Гърбов, Албена Михова, Евгени Будинов и други

29 ЮНИ – “Стриптийз покер” –моноспектакъл с Герасим Георгиев – Геро, Малин Кръстев и други. Постановка на Малък градски театър “Зад канала”

30 ЮНИ – “Аз обичам, ти обичаш, тя обича” – режисьор Теди Москов. Постановка на Малък градски театър “Зад канала”.