Назад

Концерт на Джаз формация „София“ в Студио 5

27 февруари (четвъртък), 19:00 ч.                                                                                                                              

Студио 5 – Джаз формация "София“                                                                                                                        

Със специалното участие на Лили Друмева, вокал                                                                                            

Билети на касата на Студио 5 и на www.tecketsbg.com

ЛИЛИ ДРУМЕВА е певица, автор на песни, създател и фронтмузикант на най-успешната българска кънтри и блуграс група Lilly of the West, която е носител на престижни награди от конкурси в Холандия, Франция и САЩ. Продуцира и издава 10 студийни албума, организира европейски турнета, концерти и форуми, сред които е и международният фестивал за изпята поезия Sofia Singer Songwriter.

Повече от две десетилетия е пионер и двигател в развитието на кънтри и блуграс музиката на Балканите. Член е на борда на Европейската и Световната кънтри и блуграс асоциация, където представя Източна Европа. Като музикален журналист има над 15 години опит в Би Би Cи, Ретро Радио, Радио София, Хоризонт, ББT, Радио Бинар.

Специализирала е кънтри и блуграс музика в САЩ по Програма "Фулбрайт". Изявява се и като успешен импресарио, работейки с американски и европейски артисти. Днес тя се представя заедно с Джаз формация „София“ в състав:

Калин Жечев – пиано, Ясен Василев – китара, Бойчо Дечев – бас китара, Иван Андреев – барабани и Димитър Бакърджиев – флейта и саксофон с Програмата: WESTWRN SWING & LILY.

АФИШ НА КОНЦЕРТА