Назад

Отваря се за движение участъка от Околовръстен път до река Боянска на бул. „България“ и се затваря участъка от бул." Тодор Каблешков" до Околовръстен път"

Отваря се  за движение участъка от  Околовръстен път до река Боянска на бул. „България“ и се затваря  участъка от бул." Тодор Каблешков" до Околовръстен път"

В сряда сутринта (15.07) ще бъде отворен за движение участъкът на бул. "България" от Околовръстен път до моста на река Боянска. В момента се извършват довършителни дейности , продължава и работата по тротоарите в същия участък.

Продължават строителните дейности по лявото платно на булеварда в участъка от бул. "Гоце Делчев" до бул. "Тодор Каблешков", който беше затворен за рехабилитация на 04 юли. В момента се извършва  хидроизолация на подлезите и започва поставянето на метална мрежа "road mesh".

 

На 15.07. се затваря за рехабилитация дясното платно на бул. "България"  в посока Бояна  в участъка от бул." Тодор Каблешков" до Околовръстен път".

 

Организация на движението:

 От 15.07.2020 г. до 13.08.2020 г. /включително/

 спирка с код 2206 „Ул. Тодор Каблешков“ за автобусни линии №№ 64 и 304 в посока Софийски околовръстен път се измества 100.00 метра назад преди ул. „Тодор Каблешков“;

 спирка с код 2689 „Ж.к. Бокар“ за автобусни линии №№ 64 и 304 в посока Софийски околовръстен път се измества назад в зелената площ, срещу съществуващата в посока център;

спирка с код 0866 „Кв. Манастирски ливади“ за автобусни линии №№ 64 и 304 в посока Софийски околовръстен път се измества назад в зелената площ, срещу съществуващата в посока център.

Карта
 

КАЛЕНДАР за тема РЕМОНТИ И ПРОМЕНИ В ДВИЖЕНИЕТО       

 

АРХИВ по тема РЕМОНТИ И ПРОМЕНИ В ДВИЖЕНИЕТО