Назад

Организация на движението за ремонт на железопътен участък София – Елин Пелин

 

От 08.07.2020 г. до 24:00 часа на 08.01.2021 г. във връзка с ремонт на жп участък временно се променят маршрутите на автобусни линии №№ 85 и 285 в посока ж.к. „Хаджи Димитър“, както следва: от ж.к. "Връбница" по действащия временен маршрут до кръстовище ул. „Първа българска армия“ – ул. „Резбарска“, направо по ул. „Резбарска“, надясно по ул. „Макгахан“ и наляво по ул. „Родина“ по маршрута до крайната станция.

В обратна посока автобусите продължават да се движат по действащия временен маршрут.

Разкрива се временна спирка в посока ж.к. „Хаджи Димитър“ на ул. „Родина“ на 30:00 метра след левия завой от ул. „Макгахан“.

В посока ж.к. "Хаджи Димитър" се закриват спирки, както следва:

- с код 2157 „Ул. "Ресенска поляна“ на ул. „Резбарска“;

- с код 1868 „Ул. "Видини кули“ на ул. „Ген. Липранди“;

- с код 1864 „Ул. "Васил Петлешков“ на ул. „Ген. Липранди“;

- с код 2040 „Ул. "Макгахан“ на ул. „Макгахан“.

Разкрива се временна автобусна линия № 185 с маршрут: от АП "Малашевци" по ул.„Резбарска“ (по нормалния маршрут на автобусна линия № 86) до кръстовището с ул. „Видини кули“, наляво по ул. „Видини кули“, направо по ул. „Ген. Липранди“, наляво по ул. „Макгахан“ и надясно по ул. „Резбарска“ до АП "Малашевци".

Автобусите ще спират на съществуващите автобусни спирки по маршрута и на временна спирка на ул. „Резбарска“ на 25 метра след пешеходната пътека пред магазин „Лидл“ в посока ул. „Видини кули“.

 

 
 

КАЛЕНДАР за тема РЕМОНТИ И ПРОМЕНИ В ДВИЖЕНИЕТО       

 

АРХИВ по тема РЕМОНТИ И ПРОМЕНИ В ДВИЖЕНИЕТО