Назад

Организация на движението във връзка с подмяна на водопровод по ул. „Войнишко въстание“

 

Във връзка с подмяната на  водопровод по ул. „Войнишко въстание“ в участъка от „Амбарица“ до ул. „Цар Симеон I“ в  участъка от „Амбарица“ до ул. „Цар Симеон I“ се въвеждат промени в организацията на движение:

От 05:00 часа до 23:00 часа на 29.09.2021 г.  се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Войнишко въстание“ между ул. „Любомир Миланов“ и ул. „Здравец“.

• От 04:00 часа до 24:00 часа на 29.09.2021 г. автобусите, обслужващи линии №№ 58 и 59, ще се движат по променен маршрут.

Автобусите от линия № 58 ще се движат от автостанция „Княжево“; маршрутът се скъсява до кръстовището на ул. „Войнишко въстание“ – ул. „Любомир Миланов“ в с. Владая (площадът пред читалище „Светлина“).

Разкрива се временна крайна и начална спирка на ул. „Войнишко въстание“ преди ул. „Любомир Миланов“ в посока София.

Автобусите от  линия № 59 ще се движат в посока с. Мърчаево – Толумска махала от метростанция „Мизия“ по действащия маршрут до кръстовището на път I-1 и ул. „Войнишко въстание“, надясно по Републикански път I-1 до отклонението за с. Владая при гара Владая, наляво по отклонението и от м. Селимица в с. Владая надясно по пътя към с. Мърчаево по маршрута двупосочно.

За линията се разкриват временни спирки:
- двупосочна „Гара Владая“ на отклонението към с. Владая;
- еднопосочна „Селимица“ в посока с. Мърчаево преди десния завой за пътя към селото.
 

КАЛЕНДАР за тема РЕМОНТИ И ПРОМЕНИ В ДВИЖЕНИЕТО       

 

АРХИВ по тема РЕМОНТИ И ПРОМЕНИ В ДВИЖЕНИЕТО