Назад

Организация на движението по ул. „Първа българска армия“

От 24.12.2021 г. до 31.03.2022 г. да се забрани влизането на пътни превозни средства по дясната пътна лента с широчина 1,5 метра – двустранно на ул. „Първа българска армия“ между ул. „Нешо Бончев“ и ул. „София“.

До 31.03.2022 г. автобусите от линия № 100 ще продължат да се  движат по маршрута (в посока кв. "Бенковски"): от "Пътностроителна техника" по действащия маршрут до кръстовище ул. „Първа българска армия“ – ул. „Каменоделска“, наляво по ул. „Каменоделска“, надясно по ул. „Грънчарска“, бул. „История славянобългарска“, надясно по бул. „Илиянци“ и след кръстовището с ул. „Първа българска армия“ по маршрута двупосочно.

Автобусите ще спират на всички съществуващи автобусни спирки в променения участък на маршрута и на временна спирка с код 6465 „Централен гробищен парк“ на ул. „Градинарска“ на 40,00 метра след кръстовището с ул. „Заводска“ в посока "Пътностроителна техника“.

Продължава да се движат и превозните средства по временна автобусна линия № 202 с маршрут: от автостанция "Орландовци" надясно по ул. „Първа българска армия“, надясно по ул. „Мара Бунева“, наляво по ул. „Железопътна“, наляво по ул. „Петър Б. Величков“ до временната спирка с код 6324 „Ул. "Нешо Бончев“ (крайна и начална), наляво по ул. „Нешо Бончев“, наляво по ул. „Кирил Пърличев“, надясно по ул. „Мара Бунева“, наляво по ул. „Първа българска армия“ и наляво по ул. „Кестен“ до автостанция "Орландовци".

Автобусите ще спират на съществуващите автобусни спирки по маршрута и на временните спирки:

- с код 6233 „Ул. "Ком“ на ул. „Петър Б. Величков“ след ул. „Ком“;

- с код 6324“ „Ул. "Нешо Бончев“ – крайна и начална, на ул. „Петър Б. Величков“ преди ул. „Нешо Бончев“;

- с код 6325 „Ул. "Мелодия“ на ул. „Кирил Пърличев“ преди ул. „Мелодия“;

- с код 6326 „Ул. "Локорска“ на ул. „Кирил Пърличев“ след ул. „Локорска“.
 

КАЛЕНДАР за тема РЕМОНТИ И ПРОМЕНИ В ДВИЖЕНИЕТО       

 

АРХИВ по тема РЕМОНТИ И ПРОМЕНИ В ДВИЖЕНИЕТО