Назад

Автобусна спирка на бул. „Ген Тотлебен“ се измества с 30 метра назад

 

Автобусната спирка с код 0392 бул. "Цар Борис III“ на бул. „Ген. Тотлебен”, за автобусни линии №№ 5-Тм, 74 и 260 се измества с  30 метра назад в посока бул. „Акад. Ив. Е. Гешов“.
 

КАЛЕНДАР за тема РЕМОНТИ И ПРОМЕНИ В ДВИЖЕНИЕТО       

 

АРХИВ по тема РЕМОНТИ И ПРОМЕНИ В ДВИЖЕНИЕТО