Обратно Започва миене на шумоизолиращите стени по основните булеварди в София

Екипи, ангажирани с почистването на София, от днес мият шумоизолиращите панели на бул. „Брюксел“ и стената на  бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ при езерото Ариана. В началото на април ще започне миене на шумоизолиращите панели, разположени на бул. „Акад. Иван Евст. Гешов“. Ще бъдат измити и звукоизолиращите панели, разположени на бул. „Пейо Яворов“ и на "Околовръстен път". Екипите ще работят през нощта, за да не се затруднява трафикът.

През днешния ден продължава метенето и миенето на столичните улици. Фирмите, ангажирани с поддържане на чистота в столицата, мият пътните платна на улиците "Индира Ганди", ул. „Йордан Антонов" и ул. "714" в район „Люлин“,  ул. „Филип Аврамов“ в „Младост“, подлеза на бул. „Тодор Каблешков“,  ул. „Найчо Цанов“, ул. „Индже войвода“ в район „Красна поляна“,  локалните платна на бул. „Александър Стамболийски“, ул. „Антон“ и в район „Нови Искър“, улиците „Хаджи Димитър“ и  „Банска“.

С цел да не се пречи на движението през тази нощ, 31 март срещу 1 април, ще се мият пътните платна на ул. „Цар Симеон“ от бул. „Константин Величков“ до ул. „Хайдут Сидер“, бул. „Сливница“,  бул. „Акад. Иван Евстатиев Гешов“, Транспортен тунел „Акад. Иван Евстатиев Гешов“, „Ген. Едуард И. Тотлебен“ и ул. „Найден Геров“ и  бул. „Ломско шосе“.

Продължава почистването на шахти, както и уборките на зелените площи около столичните улици и в кварталите на столицата.