Обратно Кандидатстването по Програма „Европа“ 2020 на Столична община е от 3 септември до 3 октомври 2019 г.

Съгласно Решение № 419 от 11.07.2019 г. на Столичния общински съвет срокът за подаване на проектните предложения на кандидатите по Програма „Европа“ за 2020 г. ще бъде от 3 септември 2019 г. до 3 октомври 2019 г. Проектните предложения ще се подават само по електронен път на интернет страницата на Програма „Европа“ www.evropa-so.bg.

Необходимите за попълване документи, насоките за кандидатстване и методиката за оценка и класиране на подадените проектни предложения вече са достъпни на сайта на Програма „Европа“ в рубрика “Кандидатствай тук“ и всички потенциални бенефициенти могат да се запознаят с тях и да се подготвят за участие в кандидатстването.

Не по-късно от 15 дни преди изтичане на крайния срок за набиране на проектните предложения ще се проведат информационни дни, по време на които ще бъде предоставена възможност за разяснения по процедурата за кандидатстване. Информация за датата и мястото на провеждане на информационните дни ще бъде публикувана своевременно на сайта на Програма „Европа“ www.evropa-so.bg.

Повече за приоритетните области на Програма „Европа“ 2020 можете да прочетете тук.