Обратно Фандъкова поздрави столичните полицаи с професионалния им празник

Кметът на София Йорданка Фандъкова изпрати поздравителни адреси на директора на СДВР старши комисар Калоян Милтенов и началника на Общинска полиция главен инспектор Кирил Лозанов по повод празника на МВР.

"Използвам случая да ви благодаря за отговорността и професионализма, с които изпълнявате нелеките задачи, свързани с осигуряване на обществения ред и сигурността в нашия град.  Очакванията, които хората имат към вас, са големи и те са свързани с доверието, което гражданите и институциите имат в структурите на МВР" – се казва в писмото до служителите на СДВР.  

Кметът поздрави и служителите на Общинска полиция: "Като кмет на София мога да кажа, че за няколко години Общинска полиция спечели доверието на столичани, а с това нараснаха и очакванията на гражданите за повече спокойствие и сигурност в града. Вашите патрули са на първа линия по време на всичко, случващо се в София, и това става с цената на ежедневна работа и усилия, с цената на времето, в което не можете да бъдете до своите семейства."