Обратно Днес е последният ден, в който можете да гласувате за проект от Програма "София избира ЗЕЛЕНОТО"

Днес е последният ден, в който можете да гласувате за 34-те проекта, участващи в Програмата "София избира Зеленото". Днес до 24 часа имате възможност да изберете като гласувате за един от проектите, предложени по Програмата "София избира зеленото" тази година, като на база на техните гласове ще се реши кой или кои от проектите на стойност до 1 млн. лв. да бъдат включени за изпълнение в капиталовата програма на Столична община за тази година. 

Може да гласувате за избрания от вас проект на https://www.sofia.bg/sofia-izbira-zelenoto 

Имайте предвид, че за да може да гласувате, трябва да имате активирана “локация” на телефона и на браузъра си, за да докажете, че сте в София и системата да ви допусне до гласуване. След като включите локацията си, трябва да въведете и телефонния си номер, за да получите код за потвърждение.

 

СОФИЯ ИЗБИРА е Програма на Столична община, създадена по идея на кмета Йорданка Фандъкова, за реализация на проекти за подобряване на градската среда, предложени от гражданите и избрани от тях след гласуване. Тази година фокусът ЗЕЛЕНОТО е специално избран, след като София беше класирана на финала в конкурса "Зелена столица на Европа". Целта е да се даде приоритет на темата за устойчивото развитие на града и справянето с климатичните промени.