Назад

„Сцена под звездите” отново на площад „Княз Александър I” в София

29.12.2016 г.
Концертът е част от Календара на културните събития на Столична община

За 18-та поредна година Българската национална телевизия и Столична община ще подарят незабравима Новогодишна нощ на столичани и гостите на София. Концертът „Сцена под звездите“, който по традиция се провежда на площад „Княз Александър I“, ще започне в 22.00 ч. на 31-ви декември и ще продължи до 01.00 ч. на 1-ви януари. Мащабното събитие отново ще се излъчи на живо в програмите на БНТ1 и БНТ Свят и ще направи съпричастни зрителите към празничното настроение от столицата на България.
   
Тази година водещи на празничния спектакъл ще бъдат певицата Йоанна Драгнева и журналистът Георги Любенов. В програмата ще участват едни от най-популярните български изпълнители, сред които Владимир Ампов – Графа, Поли Генова и Studio 121 с хореограф Милен Данков, инди-рок музикантите от JEREMY, група „Тангра“, както и Берковската духова музика, ансамбъл „Български ритми“ и други. В програмата ще се включат и млади таланти от рок риалити формата „Голямото рок междучасие“ на БНТ1.
   
Всяка година „Сцена под звездите“ обединява близо 20 000 българи, които посрещат заедно Нова година с впечатляваща празнична заря, много музика, танци и настроение на площад „Княз Александър I“ в София. Традиционно над 1 милион зрители проследяват музикалното събитие пред малкия екран. Гледайте празничния концерт „Сцена под звездите“ на 31-ви декември (събота) от 22.00 ч. по БНТ1 и БНТ Свят.