Назад

Образователни игри в Музея на София

"Зима в музея 2018" е целодневна образователна програма, предназначена за деца от 6 до 12 г. Тя е разработена от експерти на Регионалния исторически музей в София.

Ще се проведе в четири последователни дни на ученическата ваканция (3-6 февруари) от 9 до 16 ч. В програмата са включени занимания, свързани с археология, история, етнография, нумизматика. Те са комбинирани с образователни игри и прожекции на филми, допълващи познанията на децата за развитието на София през вековете. Предвидено е време за почивка и обяд. Инициативата ще се проведе в сградата на Регионалния исторически музей (пл. "Бански" 1).

Преподавателите са експерти от екипа на музея. Групата се състои максимум от 20 деца. Записвания се правят посредством он-лайн платформата на уебсайта на РИМ на http:// sofiahistorymuseum.bg/bg/ online-registration.

Цената за участие на дете в програмата е 20 лв. за ден, за 2 дни - 40 лв., за 3 дни – 55 лв., за 4 дни - 70 лв. Второ дете в семейството ползва 50 процента отстъпка. Заплащането се извършва по банков път или на място до два дни след онлайн запазването на място.

Банкова сметка: Регионален исторически музей в София IBAN BG88SOMB 9130 3153 7589 00 BIC SOMBBGSF Общинска банка, клон Врабча.