Какво правим ние

Назад

Първа АГ болница "Света София" е с ремонтиран покрив

Приключи ремонтът на покрива на общинската Първа АГ болница "Св. София". За подмяна на покривната изолация, улуците и други строителни дейности по покрива на болницата Столична община инвестира 200 000 лв.

В момента в Първа АГ болница "Св. София" продължава ремонтът на родилните зали и отделението по хирургия на млечната жлеза, за което са отпуснати 250 хил. лв. Проверка на свършената работа и продължаващите ремонтни дейности в болницата извършиха зам.-кметът на София по финансите и здравеопазването Дончо Барбалов, председателят на здравната комисия към СОС д-р Веселин Милев и директорката на дирекция "Здравеопазване" към СО д-р Моника Чеуз.

През последните години заедно с купуването на нова апаратура и оборудване Столична община е инвестирала в Първа САГБАЛ "Св. София" общо над 915 хил. лв.

За ремонти и доставка на медицинска техника в повече от 15 общински лечебни заведения (болници и диагностично-консултативни центрове) през тази година Столична община е отпуснала близо 6 млн. лв. 


Събития в София

"Лирика от север" – концерт на КА "Софийски солисти"

24 януари, четвъртък, 19 часа, Централен военен клуб ...

“Бродски/Баришников” в София с подкрепата на Столична община

На 19 и 20 януари от 19:30 ч. ще бъде представен на сцената на Софийската опера и балет театралният моноспектакъл “Бродски/Баришников" ...

"Сапунен свят" – една музикална история

19 януари, събота, зала "Сириус” на ОКИ "Красно село", 17 часа ...