Какво правим ние

Назад

Първа АГ болница "Света София" е с ремонтиран покрив

Приключи ремонтът на покрива на общинската Първа АГ болница "Св. София". За подмяна на покривната изолация, улуците и други строителни дейности по покрива на болницата Столична община инвестира 200 000 лв.

В момента в Първа АГ болница "Св. София" продължава ремонтът на родилните зали и отделението по хирургия на млечната жлеза, за което са отпуснати 250 хил. лв. Проверка на свършената работа и продължаващите ремонтни дейности в болницата извършиха зам.-кметът на София по финансите и здравеопазването Дончо Барбалов, председателят на здравната комисия към СОС д-р Веселин Милев и директорката на дирекция "Здравеопазване" към СО д-р Моника Чеуз.

През последните години заедно с купуването на нова апаратура и оборудване Столична община е инвестирала в Първа САГБАЛ "Св. София" общо над 915 хил. лв.

За ремонти и доставка на медицинска техника в повече от 15 общински лечебни заведения (болници и диагностично-консултативни центрове) през тази година Столична община е отпуснала близо 6 млн. лв. 


Събития в София

„Жабокът, който не искаше да става принц” – спектакъл за деца

20 април, събота, зала на театър "Сириус”, 17:00 часа ...

Историческа възстановка по повод 143 години от Априлското въстание

На 20 април (събота) от 16.00 ч. в Градската градина (зад площадката на бившия мавзолей) ще се проведе възстановка на един от най-славните моменти в българската история. Организатор е Национален съюз „Единение“ ...

Управление на извънредни ситуации чрез данните на европейската програма за наблюдение на Земята - Коперник

От 19 до 21 април в ТУ, София ще се проведе първият Copernicus Hackathon Sofia ...