Какво правим ние

Назад

Кметът на София Йорданка Фандъкова поздрави участничките в турнира Simona' s cup

Турнирът се организира от клуб "Си Ви спорт", създаден от двукратната световна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева. В турнира участват 360 гимнастички от различни възрасти.

Кметът на София поздрави Симона Пейчева с десетата годишнина от създаването на спортния клуб. "Поздравявам Симона за създаването на спортния клуб, който обучава и възпитава млади състезатели на България и за това, че утвърди турнира, което позволява на много български гимнастички, да се изявяват. Днес в тази зала са бъдещите златни момичета на България – посочи още Фандъкова. – София е европейска столица на спорта благодарение на всички вас, хората, които обичат спорта, и хората, които ни вдъхновяват" – каза още столичният кмет.  

На събитието присъстваха трикратната световна шампионка по художествена гимнастика и заместник-председател на Българската федерация по художествена гимнастика Мария Петрова и режисьорът и актьор Мариян Вълев.   

Фотограф: Костадин Андонов

 


Събития в София

Програма за отбелязване на Националния туристически събор на БТС и 124-годишнина на организираното туристическо движение в България

Програмата включва поднасяне на цветя, походи и концерти в дните 23-25 август 2019 г. ...

Столичната библиотека на „Алеко“ с Библиобус, изложба, поети и книги

25 август 2019 г. (неделя) от 11:00 ч. на поляната пред хижа „Алеко“ ...

Лекция на Десислава Димова, куратор на “Колекция на българско авангардно и съвременно изкуство за "Център Помпиду", Париж“

На 26 август от 18:00 ч. в Софийска градска художествена галерия ...