Какво правим ние

Назад

Кметът Фандъкова награди сектор "Масови мероприятия" на церемонията "Полицай на годината 2018"

Кметът на София Йорданка Фандъкова връчи награда на сектор "Масови мероприятия" с ръководител Пламен Колев на годишната церемония "Полицай на годината 2018". Наградите се връчват по инициатива на Министерството на вътрешните работи и фондация "Доверие и закрила".

Кметът на София поздрави наградените и благодари за работата на служителите в МВР и на СДВР през тази година. "Над 3000 събития са се провели в столицата, при които служителите на сектор "Масови мероприятия" изпълняват задълженията си отговорно – каза кметът Фандъкова. – Те имат много важна роля за опазване на обществения ред. В рамките на Българското председателство на Съвета на ЕС бяха проведени над 600 събития, за които също ролята на служителите на МВР е съществена. Направихте така, че София да се представи достойно пред цяла Европа" – посочи също Фандъкова.

В церемонията участваха и вицепремиерът Красимир Каракачанов, министърът на вътрешните работи Младен Маринов, главният прокурор Сотир Цацаров.
Събития в София

Започва Международния фестивал "Софийски музикални седмици"

Днес започва 50-то юбилейно издание на Международния фестивал "Софийски музикални седмици" ...

За втора поредна година Столична община, НДК и БНР канят на "Празник на буквите"

На 24 май от 17.00 часа на Лятна сцена НДК ще започне „Празник на буквите”, организиран от Столична община, НДК и Българското национално радио ...

Празнично честване по случай 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост

24 май, петък, 2019 г., от 14:00 часа (местно време), пред църквата „Св. Троица“ в село Извор, община Босилеград, Република Сърбия ...