Какво правим ние

Назад

Кметът Фандъкова награди сектор "Масови мероприятия" на церемонията "Полицай на годината 2018"

Кметът на София Йорданка Фандъкова връчи награда на сектор "Масови мероприятия" с ръководител Пламен Колев на годишната церемония "Полицай на годината 2018". Наградите се връчват по инициатива на Министерството на вътрешните работи и фондация "Доверие и закрила".

Кметът на София поздрави наградените и благодари за работата на служителите в МВР и на СДВР през тази година. "Над 3000 събития са се провели в столицата, при които служителите на сектор "Масови мероприятия" изпълняват задълженията си отговорно – каза кметът Фандъкова. – Те имат много важна роля за опазване на обществения ред. В рамките на Българското председателство на Съвета на ЕС бяха проведени над 600 събития, за които също ролята на служителите на МВР е съществена. Направихте така, че София да се представи достойно пред цяла Европа" – посочи също Фандъкова.

В церемонията участваха и вицепремиерът Красимир Каракачанов, министърът на вътрешните работи Младен Маринов, главният прокурор Сотир Цацаров.
Събития в София

Лятна културна програма на Столична община

Събития на 17 и 18 август, кино "Кабана" ...

Изложба "Влиянието на фермите за ценни кожи" в градина "Кристал"

От 19 август до 01 септември Галерията на открито в Градина „Кристал“ ще покаже изложбата "Влиянието на фермите за ценни кожи" ...

Изложба разказва историята на София като столица

Държавна агенция „Архиви” и Столична община представят до 2 септември в Галерията на открито в Градската градина пред Народния театър „Иван Вазов“ ...