Какво правим ние

Назад

Кметът Фандъкова награди сектор "Масови мероприятия" на церемонията "Полицай на годината 2018"

Кметът на София Йорданка Фандъкова връчи награда на сектор "Масови мероприятия" с ръководител Пламен Колев на годишната церемония "Полицай на годината 2018". Наградите се връчват по инициатива на Министерството на вътрешните работи и фондация "Доверие и закрила".

Кметът на София поздрави наградените и благодари за работата на служителите в МВР и на СДВР през тази година. "Над 3000 събития са се провели в столицата, при които служителите на сектор "Масови мероприятия" изпълняват задълженията си отговорно – каза кметът Фандъкова. – Те имат много важна роля за опазване на обществения ред. В рамките на Българското председателство на Съвета на ЕС бяха проведени над 600 събития, за които също ролята на служителите на МВР е съществена. Направихте така, че София да се представи достойно пред цяла Европа" – посочи също Фандъкова.

В церемонията участваха и вицепремиерът Красимир Каракачанов, министърът на вътрешните работи Младен Маринов, главният прокурор Сотир Цацаров.
Събития в София

"Лирика от север" – концерт на КА "Софийски солисти"

24 януари, четвъртък, 19 часа, Централен военен клуб ...

“Бродски/Баришников” в София с подкрепата на Столична община

На 19 и 20 януари от 19:30 ч. ще бъде представен на сцената на Софийската опера и балет театралният моноспектакъл “Бродски/Баришников" ...

"Сапунен свят" – една музикална история

19 януари, събота, зала "Сириус” на ОКИ "Красно село", 17 часа ...