Какво правим ние

Назад

Кметът Фандъкова награди сектор "Масови мероприятия" на церемонията "Полицай на годината 2018"

Кметът на София Йорданка Фандъкова връчи награда на сектор "Масови мероприятия" с ръководител Пламен Колев на годишната церемония "Полицай на годината 2018". Наградите се връчват по инициатива на Министерството на вътрешните работи и фондация "Доверие и закрила".

Кметът на София поздрави наградените и благодари за работата на служителите в МВР и на СДВР през тази година. "Над 3000 събития са се провели в столицата, при които служителите на сектор "Масови мероприятия" изпълняват задълженията си отговорно – каза кметът Фандъкова. – Те имат много важна роля за опазване на обществения ред. В рамките на Българското председателство на Съвета на ЕС бяха проведени над 600 събития, за които също ролята на служителите на МВР е съществена. Направихте така, че София да се представи достойно пред цяла Европа" – посочи също Фандъкова.

В церемонията участваха и вицепремиерът Красимир Каракачанов, министърът на вътрешните работи Младен Маринов, главният прокурор Сотир Цацаров.
Събития в София

Концерт на Симфониета "София"

22 март / петък / 18.30 ч., концертна зала ОКИ „Надежда“ ...

Регионален исторически музей – София представя изложбата „Да бъде благословен хлябът и животът“

Откриване: 21 март 2019 г. (четвъртък), от 17:30 ч. в Музея (пл. "Бански" № 1). Експозиция: 21 март – 30 юни 2019 г. ...

Изложба „Духовна София“ на Десислава Кулелиева

От 21 март до 17 април тази година Галерия "Сердика" ще представи фотографската изложба „Духовна София“ на Десислава Кулелиева ...